Feedback

Faculté de Philosophie et Lettres
Faculté de Philosophie et Lettres
MASTER THESIS

Traduction partielle et commentée du livre For The Culture : Phenomenal Black Women and Femmes in Food de Klancy Miller

Download
Coulibaly, Nou-Honkon ULiège
Promotor(s) : Mergeai, Mathilde ULiège
Date of defense : 25-Aug-2025/4-Sep-2025 • Permalink : http://hdl.handle.net/2268.2/24511
Details
Title : Traduction partielle et commentée du livre For The Culture : Phenomenal Black Women and Femmes in Food de Klancy Miller
Author : Coulibaly, Nou-Honkon ULiège
Date of defense  : 25-Aug-2025/4-Sep-2025
Advisor(s) : Mergeai, Mathilde ULiège
Committee's member(s) : Bada, Valérie ULiège
Mélot, Léa ULiège
Language : French
Number of pages : 143
Discipline(s) : Arts & humanities > Languages & linguistics
Institution(s) : Université de Liège, Liège, Belgique
Degree: Master en traduction, à finalité spécialisée
Faculty: Master thesis of the Faculté de Philosophie et Lettres

Abstract

[fr] Ce travail consiste en une traduction commentée de For The Culture : Phenomenal Black Women and Femmes in Food


File(s)

Document(s)

File
Access TFE_NICOLE_COULIBALY.pdf
Description:
Size: 1.25 MB
Format: Adobe PDF
File
Access Erratum_TFE_NICOLE_COULIBALY.pdf
Description: -
Size: 189.31 kB
Format: Adobe PDF

Author

  • Coulibaly, Nou-Honkon ULiège Université de Liège > Master trad., fin. spéc.

Promotor(s)

Committee's member(s)

  • Bada, Valérie ULiège Université de Liège - ULiège > Département de langues modernes : ling., litt. et trad. > Traduction de l'anglais vers le français
    ORBi View his publications on ORBi
  • Mélot, Léa ULiège Université de Liège - ULiège > Département de langues modernes : ling., litt. et trad. > Traduction de l'allemand vers le français
    ORBi View his publications on ORBi








All documents available on MatheO are protected by copyright and subject to the usual rules for fair use.
The University of Liège does not guarantee the scientific quality of these students' works or the accuracy of all the information they contain.