Ma
ster
The
sis
O
nline
Toggle navigation
The project MatheO
Browse/Search
Advanced search
Browse by
Faculty
Browse by
Author
Browse by
Promotor
Browse by
Degree
Browse by
Discipline
Browse by
Promotors departments
Browse by
Date of defense
Browse by
Title
Statistics
Help
Master thesis - ULiège rules
Useful resources
Goal : zero plagiarism
The Open Access, that each student should known !
e-Mémoires around the world
Master Thesis Online
University of Liège
|
ULiège Library
|
Log in
ULiège Member / Alumni
External
|
Browsing by Promotor : Blecker, Christophe
Showing results 1 to 8 of 8
Title
Author(s)
Year
(Co)Promotor(s)
Allergenicity reduction and structural modifications in soybean protein isolate through microfluidization, enzymatic treatments and their combination
Figula, Antoine
2023
Blecker, Christophe
;
Jacquet, Nicolas
Conception d'un latte instantané sous forme de sphère contenant un superaliment
Dallemagne, Clémence
2024
Jacquet, Nicolas
;
Ayadi, Mohamed
Conception d'un latte instantané sous forme de sphère contenant un superaliment
Heremans, Camille
2024
Jacquet, Nicolas
;
Ayadi, Mohamed
Conception d'un mix pâtissier pour la réalisation d'un cake aux légumes
Jacob, Elise
2023
Jacquet, Nicolas
Conception d'un mix pâtissier pour la réalisation d'un cake aux légumes
Makhoul, Rita
2023
Jacquet, Nicolas
Étude de l'effet mécanique et thermique de la microfluidisation sur la charge microbienne du lait cru
Brouet, Michaël
2023
Jacquet, Nicolas
;
Blecker, Christophe
Étude de l'impact des paramètres d'extrusion sur les propriétés physicochimiques et de texture des snacks
Plompteux, Armande
2021
Blecker, Christophe
;
Jacquet, Nicolas
Impact de traitements d'homogénéisation à haute pression sur les propriétés physico-chimiques des protéines du lactosérum
Weekers, Thomas
2021
Blecker, Christophe
;
Jacquet, Nicolas