Feedback

Faculté des Sciences Sociales
Faculté des Sciences Sociales
MASTER THESIS
VIEW 73 | DOWNLOAD 46

Les stratégies de recrutement du secteur technique : une analyse qualitative auprès de professionnels du recrutement

Download
Grifnée, Mathilde ULiège
Promotor(s) : De Winter, Mélanie ULiège
Date of defense : 25-Aug-2022/2-Sep-2022 • Permalink : http://hdl.handle.net/2268.2/16287
Details
Title : Les stratégies de recrutement du secteur technique : une analyse qualitative auprès de professionnels du recrutement
Author : Grifnée, Mathilde ULiège
Date of defense  : 25-Aug-2022/2-Sep-2022
Advisor(s) : De Winter, Mélanie ULiège
Committee's member(s) : Hauser, Sabine ULiège
Chevalier, Luc 
Language : French
Number of pages : 62
Keywords : [fr] recrutement
[fr] pénurie
[fr] stratégies
[fr] offre d'emploi
[fr] attractivité
Discipline(s) : Business & economic sciences > Human resources management
Target public : Professionals of domain
Institution(s) : Université de Liège, Liège, Belgique
Degree: Master en gestion des ressources humaines, à finalité spécialisée en "politique et management RH"
Faculty: Master thesis of the Faculté des Sciences Sociales

Abstract

[fr] Les différentes stratégies utilisées par les spécialistes du recrutement pour trouver un profil en pénurie. Pis


File(s)

Document(s)

File
Access Mémoire GRH GRIFNÉE Mathilde s162401.pdf
Description:
Size: 1.3 MB
Format: Adobe PDF

Author

  • Grifnée, Mathilde ULiège Université de Liège > Master gest. ress. hum., à fin.

Promotor(s)

Committee's member(s)

  • Hauser, Sabine ULiège Université de Liège - ULiège > HEC Liège : UER > UER Management et didactique des sciences économiques
    ORBi View his publications on ORBi
  • Chevalier, Luc
  • Total number of views 73
  • Total number of downloads 46










All documents available on MatheO are protected by copyright and subject to the usual rules for fair use.
The University of Liège does not guarantee the scientific quality of these students' works or the accuracy of all the information they contain.