Étude pour le développement d'un nouveau couteau de table de l'entreprise wallonne Le Couteau Belge
Cordier, Laurent
Promotor(s) : Paeschen, Julien
Date of defense : 23-Aug-2023/8-Sep-2023 • Permalink : http://hdl.handle.net/2268.2/19047
Details
Title : | Étude pour le développement d'un nouveau couteau de table de l'entreprise wallonne Le Couteau Belge |
Author : | Cordier, Laurent |
Date of defense : | 23-Aug-2023/8-Sep-2023 |
Advisor(s) : | Paeschen, Julien |
Committee's member(s) : | Bonjean, Marie |
Language : | French |
Number of pages : | 63 |
Discipline(s) : | Business & economic sciences > General management & organizational theory |
Institution(s) : | Université de Liège, Liège, Belgique |
Degree: | Master en sciences de gestion, à finalité spécialisée en management général (Horaire décalé) |
Faculty: | Master thesis of the HEC-Ecole de gestion de l'Université de Liège |
Abstract
[fr] Ce mémoire appliqué met en oeuvre la méthodologie LEAN STARTUP pour développer un nouveau couteau de table à la demande de l'entreprise Le Couteau Belge.
File(s)
Document(s)
Erratum_TFE Laurent Cordier 2022 2023.pdf
Description: -
Size: 2.92 MB
Format: Adobe PDF
Description: -
Size: 2.92 MB
Format: Adobe PDF
Cite this master thesis
All documents available on MatheO are protected by copyright and subject to the usual rules for fair use.
The University of Liège does not guarantee the scientific quality of these students' works or the accuracy of all the information they contain.
The University of Liège does not guarantee the scientific quality of these students' works or the accuracy of all the information they contain.