Ma
ster
The
sis
O
nline
Toggle navigation
The project MatheO
Browse/Search
Advanced search
Browse by
Faculty
Browse by
Author
Browse by
Promotor
Browse by
Degree
Browse by
Discipline
Browse by
Promotors departments
Browse by
Date of defense
Browse by
Title
Statistics
Help
Master thesis - ULiège rules
Useful resources
Goal : zero plagiarism
The Open Access, that each student should known !
e-Mémoires around the world
Master Thesis Online
University of Liège
|
ULiège Library
|
Log in
ULiège Member / Alumni
External
|
Browsing by Discipline : Life sciences > Food science
Showing results 1 to 20 of 142
next >
Title
Author(s)
Year
(Co)Promotor(s)
Allergenicity reduction and structural modifications in soybean protein isolate through microfluidization, enzymatic treatments and their combination
Figula, Antoine
2023
Blecker, Christophe
;
Jacquet, Nicolas
Analyse de la juxtaposition de crises au Burkina Faso
Pochet, Anne-Sophie
2021
Ozer, Pierre
Assessment of dialklyl ketones formation during interesterification of edible oils and fats.
Vionne, Alistaire
2023
Danthine, Sabine
;
Gibon, Véronique
;
Purcaro, Giorgia
CALIBRATION DU MODELE AQUACROP POUR LA PRODUCTION DE CANNE A SUCRE AU SÉNÉGAL
Luc, Pauline
2017
Wellens, Joost
Caractérisation de l'évolution microbiologique et physico-chimique de carottes fermentées au cours du temps
Vanden Briele, Nathan
2022
Sindic, Marianne
Caractérisation physico-chimique et microbiologique des fromages fermiers
O, Quynh My
2019
Sindic, Marianne
;
Gérard, Amaury
Chromatographic purification and modelling: two tools for a better understanding of the effect of deodorization on the mitigation of mineral oil aromatic hydrocarbons in vegetable oil
Gorska, Aleksandra
2023
Purcaro, Giorgia
;
Danthine, Sabine
Combinaison de modèles in vitro pour l'étude des activités de type perturbateur endocrinien de contaminants alimentaires tels que les hydrocarbures aromatiques polycycliques après exposition au microbiote intestinal humain
Damblon, Manon
2021
Scippo, Marie-Louise
Comparaison de différents régimes alimentaires sur la santé humaine : focus sur la femme enceinte et les sportifs
Weyland, Ségolène
2021
Korsak, Nicolas
Conception d'un latte instantané sous forme de sphère contenant un superaliment
Dallemagne, Clémence
2024
Jacquet, Nicolas
;
Ayadi, Mohamed
Conception d'un latte instantané sous forme de sphère contenant un superaliment
Heremans, Camille
2024
Jacquet, Nicolas
;
Ayadi, Mohamed
Conception d'un mix pâtissier pour la réalisation d'un cake aux légumes
Jacob, Elise
2023
Jacquet, Nicolas
Conception d'un mix pour cookies exempt des 14 allergènes alimentaires repris dans la législation européenne
Mahy, Laurie
2018
Blecker, Christophe
Conception d'un mix pour cookies exempt des 14 allergènes alimentaires repris dans la législation européenne
Van Cottom, Matthieu
2018
Blecker, Christophe
;
Léonard, Pascal
Conception d'un petit-déjeuner liquide équilibré
Migeon, Brieuc
2024
Goffin, Dorothée
Conception d'un petit-déjeuner liquide équilibré
Thébault, Guillaume
2024
Goffin, Dorothée
;
Ayadi, Mohamed
Conception d'un shot "santé" à base de microgreens
Servais, Charlotte
2018
Clinquart, Antoine
Conception d'un shot "santé" à base de microgreens
Christyn de Ribaucourt, Philippine
2018
Clinquart, Antoine
Conception d'un shot "santé" à base de microgreens
Feys, Louise
2018
Clinquart, Antoine
Conception d'une alternative au yaourt, à base de jus de chanvre
Gunsbourg, Charline
2024
Blecker, Christophe